Over ons

Multifiber is een van oorsprong Twentse provider die in verschillende delen van Nederland diensten levert. Wij focussen ons op doorsnee werkend Nederland waarbij iedereen vrij is om te kiezen tussen onze eerlijk geprijsde pakketten. Daarnaast zijn wij als multifiber niet afhankelijk van bijvoorbeeld Digitenne of Canal Digitaal wat betreft ons televisieaanbod, want we hebben ons eigen televisieplatform.

Waar staat multifiber voor

Wij van multifiber vinden het belangrijk om te denken aan werkend Nederland. Onze missie is om er voor te zorgen om doorsnee werkend Nederland geheel te ontzorgen met betrekking tot de verbindingen in huis. Wij begrijpen dat de doorsnee markt tegenwoordig bestaat uit vele diverse en veelzijdige groepen. Als gezin met jonge kinderen heb je natuurlijk andere wensen dan jouw ouders die hebben of een alleenstaande die heeft. Wij vinden het belangrijk dat er persoonlijk contact is met al onze klanten. We spelen in op de snel veranderende markt en streven continu naar het verbeteren van onze diensten.

Glasvezel, wat heb ik eraan

Het bekendste voordeel van glasvezel is dat je daarmee de beschikking krijgt over razendsnel internet. Maar glasvezel kent nog veel meer voordelen. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst. In tegenstelling tot ADSL en coax-kabels is de capaciteit van een glasvezelverbinding vrijwel onbeperkt.

Dus ook als je in de toekomst hogere snelheden nodig hebt voor dataverkeer, is dat via de glasvezelkabel leverbaar. Nu kiezen voor glasvezel, is kiezen voor een verbinding waar je, ook in de toekomst, op voort kunt bouwen.

Glasvezel is de toekomst

Herinner jij je nog hoe er op de eerste mobiele telefoons gereageerd werd? Vaak zeiden mensen: “Ach, dat hebben we toch niet nodig!” En hoe tien jaar geleden gereageerd werd op de smartphone? “Ik heb dat ding alleen maar nodig om te bellen hoor.”

De wereld is ontzettend snel veranderd. Inmiddels hebben we bijna allemaal een smartphone op zak die meer weg heeft van een kleine computer dan van een telefoon. We willen toegang tot steeds meer data en we willen steeds meer data versturen. Glasvezel is bij deze ontwikkelingen onmisbaar.