fbpx

Pakketkeuze

Pakket kiezen moeilijk? Multifiber helpt je graag.

Internet Only
De beste internetverbinding is supersnel, veilig en betrouwbaar. Je bent altijd online, ook als je met meerdere mensen tegelijk internet gebruikt. Zo mail, app, Netflix, YouTube en download je zoveel als je wilt. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Multifiber heeft drie uitstekende Internet Only pakketten die verschillen in snelheid: Internet instap (250 Mbit/s), Internet basis (500 Mbit/s) en Internet max (1000 Mbit/s). Daarmee ben je verzekerd van supersnel, veilig en betrouwbaar internet. 

Alles-in-één (van 250 / 250, 500 / 500 tot 1000 / 1000 Mbit/s)
Dit is internet, televisie en een vaste telefoonlijn in 1 pakket.

Instap 250

Met 250 Mbit/s kijk je TV op meerdere televisies en tegelijkertijd e-mail, download en stream je filmpjes. Handig voor gezinnen met kleine kinderen, want gezamenlijk TV kijken gaat met deze snelheid zonder problemen.

Basis 500

Dit pakket voorziet in snel en stabiel internet voor het hele gezin. Zijn de kinderen al wat groter en wil iedereen tegelijk streamen en zonder gedoe online gamen? Dan is deze snelheid de juiste keuze. Ideaal om supersnel in 4K tv te kijken, te gamen en grote bestanden te downloaden.

Compleet 1000

Voor gebruikers die de allerhoogste eisen stellen aan hun internetverbinding is dit de juiste keuze. Hiermee up én download je ongekend snel zeer grote bestanden. Daarnaast is het mogelijk om tegelijkertijd op meerdere apparaten te streamen, gamen en TV te kijken. Met dit pakket maak je optimaal gebruik van de snelheid en online verbinding.

Persoonlijk advies?
Heb je vragen of twijfel je over de beste pakketkeuze voor jouw persoonlijke situatie? Aarzel niet en bel ons  op 074-205 10 88 of mail. Wij maken graag tijd voor je vrij.