fbpx

Apparatuur

Iedere provider gebruikt zijn eigen apparatuur. Hieronder geven we uitleg over wat wij leveren en wat je kan kopen bij ons.

Wat leveren we uit

Router
Deze heb je altijd nodig bij een van onze abonnementen

Onze router leveren wij standaard mee bij al onze abonnementen. Deze krijg je in bruikleen, als er dan iets kapot is/gaat, ontvang je een nieuwe thuisgestuurd.

*Wanneer je zelf de router beschadigt, worden er kosten voor in rekening gebracht.

 
Televisie box

Ook wel televisie ontvanger genoemd. Deze wordt standaard geleverd als je hebt gekozen voor een alles-in-één pakket. De interactieve TV ontvanger wordt aangesloten met een UTP-kabel.

 
Switch
*Extra verkrijgbaar; in de volksmond ook wel splitter genoemd

Een switch is een apparaat dat meerdere internetpoorten heeft. De switch wordt gebruikt om meerdere apparaten van bedraad internet te voorzien in het geval dat alle internetpoorten op je router bezet zijn. De switch (met 5 of 8 internet-poorten) is te bestellen via support@multifiber.nl

 
Acces Point
*Extra verkrijgbaar; ook wel een extra wifi punt genoemd

Wifi in huis is onmisbaar. Om goede wifi overal in huis te ontvangen, verkopen wij  de beste wifi 6 acces point die er momenteel te verkrijgen is. Wil jij weten of dit dé oplossing is voor jou, neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie. De access point is te koop voor € 150,- of te huur voor € 4,- per maand.

UTP Kabel
Minimaal CAT5E

Onze monteur beschikt altijd over UTP kabels en bij elk apparaat dat namens ons bekabeld aangesloten wordt, leveren wij standaard 10 meter kabel. Ook in onze doe-het-zelf (DHZ) pakketten wordt de UTP-kabel meegeleverd. Beschik je al over kabels? Laat het ons dan weten. Verspilling of onnodige kabels opsturen vinden we namelijk zonde.

Zelf aan de slag!

In onderstaande handleiding vind je informatie over het aansluiten
en instellen van de multifiber producten en diensten.