Belkosten

Belkosten zijn de losse kosten die je maakt wanneer je belt met je vaste telefoon. Deze losse kosten zijn bij ons opgedeeld in Starttarief en kosten per minuut.

Welk pakket je ook kiest, je ontvangt altijd één telefoonlijn kosteloos bij je gekozen abonnement. Natuurlijk zetten we je huidige nummer kosteloos over. Een vast nummer is altijd handig om te hebben ook als alleen je oom of tante of oma je hier op belt. Het is geen verplichting om een vast nummer over te zetten of aan te vragen, gebruik je het niet, dan activeren we die mogelijkheid voor je niet. Op een later tijdstip kan het altijd nog worden toegevoegd.

Bel je naar een vast telefoonnummer binnen Nederland, dan is het starttarief 6 cent en 6 cent per minuut.
Bel je naar een mobiel nummer binnen Nederland, dan is het starttarief 6 cent en 9 cent per minuut.

Een tweede telefoon lijn

Het komt misschien niet heel vaak meer voor in dit tijdperk van mobiele telefonie. Maar bij multifiber is het zeker mogelijk ook een tweede telefoonlijn aan te vragen.

Hiervoor betaal je eenmalig €2,-. Als je al een vast telefoonnummer hebt voor op de tweede lijn zetten we ook die gratis over. Mocht je een nieuw telefoon nummer willen aanvragen kan dit natuurlijk ook, hiervoor betaal je eenmalig €10,-.