fbpx

Delta

Het netwerk van DELTA Fiber Netwerk is open. Naast de eigen merken, DELTA en Caiway zijn ook andere aanbieders welkom op ons netwerk zoals Multifiber. Op deze manier willen we zo veel mogelijk mensen toegang bieden tot razendsnel glasvezel internet, met keuze uit meerdere providers. 

Waar staat multifiber voor

Wij van multifiber vinden het belangrijk om te denken aan werkend Nederland. Onze missie is om er voor te zorgen om doorsnee werkend Nederland geheel te ontzorgen met betrekking tot de verbindingen in huis. Wij begrijpen dat de doorsnee markt tegenwoordig bestaat uit vele diverse en veelzijdige groepen. Als gezin met jonge kinderen heb je natuurlijk andere wensen dan jouw ouders die hebben of een alleenstaande die heeft. Wij vinden het belangrijk dat er persoonlijk contact is met al onze klanten. We spelen in op de snel veranderende markt en streven continu naar het verbeteren van onze diensten.

Glasvezel in Medemblik

De glasvezel verbinding in Medemblik is supersnel, veilig en betrouwbaar. Je bent altijd online, ook als je met meerdere mensen tegelijk internet gebruikt. Zo kan je mailen, appen, streamen, thuiswerken, online onderwijs, Netflixen, YouTuben en downloaden zoveel als je wilt.
Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.