fbpx

Glasvezel

.

Belangrijke voordelen van glasvezel op een rij

Er zijn een aantal belangrijke voordelen aan glasvezel die wij graag voor jou op een rij zetten. Grote hoeveelheden data zijn geen uitdaging voor het glasvezelnetwerk, dit netwerk heeft namelijk een enorme capaciteit. Vertragingen en storingen zijn niet langer een probleem, het supersnelle netwerk is compleet ongevoelig voor externe factoren.

Ready for the future

In de huidige samenleving is een goede verbinding niet meer weg te denken, omdat de technologie dit vereist. Studeren, zorg op afstand, streamen, beveiliging en thuis werken, dit vraagt veel van je huidige verbinding. Glasvezel kan voorzien in deze ontelbare vraag naar data. Hiermee bent u ready for the future.

 

Stabieler internet bestaat niet

De sleutel tot de stabielste verbinding is het feit dat je de glasvezel met niemand deelt, je hebt een volledig eigen aansluiting. Sta nooit meer in een digitale file, maar geef vol gas op de linkerbaan op de glasvezelsnelweg.

Symetrische snelheden

Bij glasvezel is de downloadsnelheid compleet gelijk aan de uploadsnelheid. In je huidige verbinding duurt het vaak 30 keer zo lang om iets te up- of downloaden. Sneller en efficiënter kan haast niet.

Betaal nooit teveel

Betaal je je helemaal scheel voor je huidige provider. Dit is niet langer het geval! Bij glasvezel betaal je bijna hetzelfde. Het grote verschil: de snelheid van je verbinding is verviervoudigd. Kijkend naar de toekomst vormt een glasvezelverbinding een meerwaarde voor je woning.

Twijfel je nu nog steeds?
Dat geloven we niet! Doe de postcodecheck