fbpx

Internet Only

Wil je thuis alleen gebruik maken van internet met de mogelijkheid van een telefoonlijn? Kies dan voor een Internet Only pakket van multifiber. Wij bieden twee verschillende internetsnelheden aan, afhankelijk van jouw internetgebruik maak je zelf de keuze welk pakket het beste bij je past. Bij multifiber heb je al supersnel internet voor nog geen €45,- per maand!

Internet only pakketten

Internet instap

€49.95

per maand

Internet

500/500 Mbit/s

Vast IP adres

Incl. Wifi router

Telefonie

Incl. Telefoonlijn

Gratis nummerbehoud

Excl. gemaakte belkosten

Contractduur: 12 maanden

Internet max

€54.95

per maand

Internet

1000/1000 Mbit/s

Vast IP adres

Incl. Wifi router

Telefonie

Incl. Telefoonlijn

Gratis nummerbehoud

Excl. gemaakte belkosten

Contractduur: 12 maanden

Internet

Steeds meer devices, zoals computers, telefoons, tablets en andere systemen in en rond het huis, staan met elkaar in verbinding en maken gebruik van internet. Een snelle, veilige en betrouwbare internetaansluiting is dan ook belangrijk zodat alle gebruikers optimaal kunnen genieten van deze online diensten.

Met de internetsnelheden van multifiber kijk jij ongestoord je favoriete serie op Netflix, bingewatchen, haalt je kind ontelbaar vaak een nieuwe highscore bij Call Of Duty en wordt er live voetbal gekeken. En dat allemaal tegelijk! Met een multifiber Internet Only pakket tot wel 1000 Mbit’s maak je optimaal gebruik van de snelheid en de online verbinding. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Telefonie

Welk pakket je ook kiest, je krijgt één gratis telefoonlijn met daarbij de mogelijkheid om jouw huidige nummer kosteloos mee te nemen. Vanaf dat moment betaal je, naast het maandbedrag, alleen nog je belkosten. Daarmee zijn je belkosten zo laag dat in veel gevallen het afkopen van deze kosten niet zinvol meer is. Bekijk de pakketten van multifiber en de telefoonkosten.