fbpx

Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws en bekijk eventuele storingsmeldingen

Nieuws Televisie

BabyTV op zwart

Baby TV tijdelijk op zwart Wij willen u op de hoogte stellen van een recente gebeurtenis met betrekking tot de uitzendingen van Baby TV. Op woensdag werd de kinderzender voor de tweede keer in korte tijd overgenomen door hackers, waarbij gewelddadige Russische propagandabeelden werden uitgezonden.Naar aanleiding van deze situatie hebben wij besloten om de uitzending van Baby TV tijdelijk op zwart te zetten. Dit is een voorzorgsmaatregel om de veiligheid van onze jongste kijkers te waarborgen.Het incident wordt momenteel onderzocht door de leverancier van Baby TV. Zodra de resultaten van dit onderzoek boven water zijn en de leverancier ons heeft bevestigd dat de streams weer veilig zijn zullen wij Baby TV weer aanzetten.
Nieuws Televisie

SBS9 wordt Viaplay TV

Formule 1, buitenlands voetbal en darts op Viaplay TV Talpa Network en Viaplay Group slaan de handen ineen. Een contentpartnership maakt mogelijk dat Talpa Network voor zijn zenders toegang krijgt tot een selectie van het sportaanbod uit het portfolio van Viaplay. Zodoende zijn vanaf 5 april Formule 1, darts van de Professional Darts Corporation (PDC) en voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga te zien... op Viaplay TV, de nieuwe naam van het huidige SBS9. De gezamenlijke intentie van Talpa Network en Viaplay is om het sportaanbod op Viaplay TV in de nabije toekomst te vergroten.
Nieuws Storingen

Blijf op de hoogte van storingen en onderhoud bij multifiber

Blijf op de hoogte van storingen en onderhoud bij multifiber Bij multifiber begrijpen we dat het vervelend is als er onderhoud gepleegd moet worden of als er een storing plaatsvindt.Om het wat gemakkelijker voor je te maken om op de hoogte te blijven van gepland onderhoud of een actuele storinghebben we deze onderhoudspagina opgezet. Via deze site kan je je aanmelden met jouw e-mailadres. Als er dan updates zijn met betrekking tot het onderhoud of de storing wordt je hiervan meteen op de hoogte gesteld.
Blog

Multifiber gaat samenwerking aan met internetvergelijk.nl

Multifiber gaat samenwerking aan met internetvergelijk.nl Multifiber is sinds kort te vergelijken met andere providers op Internetvergelijk.nl.Op internetvergelijk.nl worden onafhankelijke abonnementen van alle internetproviders vergeleken door consumenten. Met deze internetvergelijker betaal je nooit meer teveel voor internet en krijg je genoeg snelheid voor al je apparaten in huis.Internetvergelijk.nl biedt handige tools om het complete aanbod van providers te doorzoeken. Met de speedtest meet je nauwkeurig je huidige internetsnelheid en zie je meteen welke upgrade je nodig hebt. Lees hieronder het artikel van Internetvergelijk.nl Waarom is overstappen op glasvezel verstandig?Bron: Internetvergelijk.nl | 4-11-2022Steeds meer mensen stappen over op glasvezel. Inmiddels is meer dan de helft van alle Nederlandse huishoudens op glasvezel aangesloten. Maar waarom zou je overstappen op glasvezel en hoe weet je of je al bent aangesloten? Internetvergelijk legt het je uit:Hoe werkt glasvezelinternet?Via het glasvezelinternet wordt informatie met lichtsignalen verzonden in plaats van elektrische signalen. Dit is een enorme verbetering, want elektrische signalen reizen veel langzamer dan licht en zijn gevoeliger voor storing. Dit betekent simpelweg dat je internetsnelheid veel sneller is dan andere soorten internetverbindingen, zoals COAX of DSL.Waarom kiezen voor glasvezel?Internet via glasvezel heeft vele voordelen in vergelijking met traditionele internetverbindingen. Zo is de bandbreedte veel hoger waardoor je beter kunt gamen, thuiswerken of streamen.De belangrijkste voordelen van glasvezel zijn:BetrouwbaarEen groot voordeel is dat internet via glasvezel betrouwbaar is. Glasvezel is niet gevoelig voor blikseminslag of elektrische apparaten. Je geniet altijd van stabiel internet.BandbreedteGlasvezel gebruikt licht om informatie te verzenden en brengt op deze manier veel meer en sneller signalen over. Dit maakt glasvezel uiterst geschikt voor je internetverbinding. Zo kan glasvezelinternet elke seconde 1000 miljoen bits aan informatie overbrengen.Zuinig netwerkDaarnaast is glasvezel spaarzamer dan andere type netwerken, omdat glasvezel data met lichtsignalen doorgeeft in plaats van stroom. Ook hoeft het signaal minder vaak verstrekt te worden over lange afstanden. Hierdoor gebruikt een glasvezelnetwerk een stuk minder energie dan een traditioneel kabelnetwerk.Waar ligt glasvezel?Wil je graag weten of jouw adres al aangesloten is op een glasvezelnetwerk? Doe dan de glasvezelcheck!TIP: Is jouw adres aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber of GlasDraad? Bekijk dan het uitgebreide aantrekkelijke aanbod van multifiber. Bij multifiber krijg je namelijk supersnel glasvezelinternet, een uitgebreid televisiepakket met ESPN Compleet gratis en altijd een gratis telefoonlijn.