fbpx

Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws en bekijk eventuele storingsmeldingen

Het Formule 1 seizoen staat weer voor de deur

En wij doen er alles aan om Viaplay aan te bieden!

Op dit moment zijn wij nog in onderhandeling met Viaplay over de uitzendrechten. Zodra hier meer informatie over beschikbaar is, brengen wij al onze klanten op de hoogte.

Hieronder ziet u mogelijkheden om de Formule 1 te volgen:

De Viaplay app

Viaplay heeft zijn eigen platform waarop het ook verschillende sporten aanbiedt, zoals Bundesliga en PDC darts. Viaplay kijkt u via: • verschillende streaming apparaten: Chromecast, Apple TV en Android TV • uw smart TV: Samsung, LG, Sony, Phillips en TCL • uw PC • uw mobiel of tablet: Apple en Android.

Viaplay heeft tot 28 februari 2022 een aanbieding van € 99,- voor het eerste jaar, vanaf 1 maart 2022. Kijk voor de voorwaarden van deze aanbieding op www.viaplay.com

F1 TV Pro (Formule 1 en Porsche Supercup)

De F1 TV app biedt u de mogelijkheid om de formule 1 te volgen en te beleven. Voor €64,99 per jaar (omgerekend: € 5,42 per maand!) geniet u van alle acties op de baan, van zowel de F1, F2, F3 en Porsche Supercup. Kijk voor de voorwaarden op www.formula1.com

Er zijn twee wegen om F1 TV Pro te kijken:
• Via de F1 TV app (Apple TV, Google TV, Android TV, Amazon Fire TV)
• Via het Internet

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Blog

Multifiber gaat samenwerking aan met internetvergelijk.nl

Multifiber gaat samenwerking aan met internetvergelijk.nl Multifiber is sinds kort te vergelijken met andere providers op Internetvergelijk.nl.Op internetvergelijk.nl worden onafhankelijke abonnementen van alle internetproviders vergeleken door consumenten. Met deze internetvergelijker betaal je nooit meer teveel voor internet en krijg je genoeg snelheid voor al je apparaten in huis.Internetvergelijk.nl biedt handige tools om het complete aanbod van providers te doorzoeken. Met de speedtest meet je nauwkeurig je huidige internetsnelheid en zie je meteen welke upgrade je nodig hebt. Lees hieronder het artikel van Internetvergelijk.nl Waarom is overstappen op glasvezel verstandig?Bron: Internetvergelijk.nl | 4-11-2022Steeds meer mensen stappen over op glasvezel. Inmiddels is meer dan de helft van alle Nederlandse huishoudens op glasvezel aangesloten. Maar waarom zou je overstappen op glasvezel en hoe weet je of je al bent aangesloten? Internetvergelijk legt het je uit:Hoe werkt glasvezelinternet?Via het glasvezelinternet wordt informatie met lichtsignalen verzonden in plaats van elektrische signalen. Dit is een enorme verbetering, want elektrische signalen reizen veel langzamer dan licht en zijn gevoeliger voor storing. Dit betekent simpelweg dat je internetsnelheid veel sneller is dan andere soorten internetverbindingen, zoals COAX of DSL.Waarom kiezen voor glasvezel?Internet via glasvezel heeft vele voordelen in vergelijking met traditionele internetverbindingen. Zo is de bandbreedte veel hoger waardoor je beter kunt gamen, thuiswerken of streamen.De belangrijkste voordelen van glasvezel zijn:BetrouwbaarEen groot voordeel is dat internet via glasvezel betrouwbaar is. Glasvezel is niet gevoelig voor blikseminslag of elektrische apparaten. Je geniet altijd van stabiel internet.BandbreedteGlasvezel gebruikt licht om informatie te verzenden en brengt op deze manier veel meer en sneller signalen over. Dit maakt glasvezel uiterst geschikt voor je internetverbinding. Zo kan glasvezelinternet elke seconde 1000 miljoen bits aan informatie overbrengen.Zuinig netwerkDaarnaast is glasvezel spaarzamer dan andere type netwerken, omdat glasvezel data met lichtsignalen doorgeeft in plaats van stroom. Ook hoeft het signaal minder vaak verstrekt te worden over lange afstanden. Hierdoor gebruikt een glasvezelnetwerk een stuk minder energie dan een traditioneel kabelnetwerk.Waar ligt glasvezel?Wil je graag weten of jouw adres al aangesloten is op een glasvezelnetwerk? Doe dan de glasvezelcheck!TIP: Is jouw adres aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber of GlasDraad? Bekijk dan het uitgebreide aantrekkelijke aanbod van multifiber. Bij multifiber krijg je namelijk supersnel glasvezelinternet, een uitgebreid televisiepakket met ESPN Compleet gratis en altijd een gratis telefoonlijn.
Storingen

Blijf op de hoogte van storingen en onderhoud bij multifiber

Bij multifiber begrijpen we dat het vervelend is als er onderhoud gepleegd moet worden of als er een storing plaatsvindt.Om het wat gemakkelijker voor je te maken om op de hoogte te blijven van gepland onderhoud of een actuele storinghebben we deze onderhoudspagina opgezet. Via deze site kan je je aanmelden met jouw e-mailadres. Als er dan updates zijn met betrekking tot het onderhoud of de storing wordt je hiervan meteen op de hoogte gesteld.