Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws en bekijk eventuele storingsmeldingen

Het Formule 1 seizoen staat weer voor de deur

En wij doen er alles aan om Viaplay aan te bieden!

Op dit moment zijn wij nog in onderhandeling met Viaplay over de uitzendrechten. Zodra hier meer informatie over beschikbaar is, brengen wij al onze klanten op de hoogte.

Hieronder ziet u mogelijkheden om de Formule 1 te volgen:

De Viaplay app

Viaplay heeft zijn eigen platform waarop het ook verschillende sporten aanbiedt, zoals Bundesliga en PDC darts. Viaplay kijkt u via: • verschillende streaming apparaten: Chromecast, Apple TV en Android TV • uw smart TV: Samsung, LG, Sony, Phillips en TCL • uw PC • uw mobiel of tablet: Apple en Android.

Viaplay heeft tot 28 februari 2022 een aanbieding van € 99,- voor het eerste jaar, vanaf 1 maart 2022. Kijk voor de voorwaarden van deze aanbieding op www.viaplay.com

F1 TV Pro (Formule 1 en Porsche Supercup)

De F1 TV app biedt u de mogelijkheid om de formule 1 te volgen en te beleven. Voor €64,99 per jaar (omgerekend: € 5,42 per maand!) geniet u van alle acties op de baan, van zowel de F1, F2, F3 en Porsche Supercup. Kijk voor de voorwaarden op www.formula1.com

Er zijn twee wegen om F1 TV Pro te kijken:
• Via de F1 TV app (Apple TV, Google TV, Android TV, Amazon Fire TV)
• Via het Internet

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Storingen

Blijf op de hoogte van storingen en onderhoud bij multifiber

Bij multifiber begrijpen we dat het vervelend is als er onderhoud gepleegd moet worden of als er een storing plaatsvindt.Om het wat gemakkelijker voor je te maken om op de hoogte te blijven van gepland onderhoud of een actuele storinghebben we deze onderhoudspagina opgezet. Via deze site kan je je aanmelden met jouw e-mailadres. Als er dan updates zijn met betrekking tot het onderhoud of de storing wordt je hiervan meteen op de hoogte gesteld.