fbpx

Glasvezel

.

In welke gemeente multifiber

Hier een overzicht in welke gemeente je gebruik kunt maken van de mulifiber diensten via het ODF glasvezel netwerk.

Glasvezel voor Sittard-Geleen

Yes, de aanleg van het glasvezelnetwerk is in volle gang. Straks kan de hele gemeente Sittard-Geleen genieten van het allersnelste en meest stabiele netwerk van Nederland. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Ook Castricum krijgt Glasvezel

De voorbereidingen voor de aanleg zijn in volle gang! Straks kan de hele gemeente Castricum genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Bergen (NH) krijgt Glasvezel

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Bergen (NH) is in volle gang.  Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Uitgeest krijgt Glasvezel

De voorbereidingen voor de aanleg zijn in volle gang! Straks kan de hele gemeente Uitgeest genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Glasvezel voor Gorinchem

De glasvezel verbinding in Gorinchem​ is supersnel, veilig en betrouwbaar. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

In de Hoeksche Waard gaan ze voor Glasvezel

Yes, de aanleg van het glasvezelnetwerk is in volle gang. Straks kan de hele gemeente Hoeksche Waard genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Moerdijk gaat voor Glasvezel

Ook het uniekste gebied de Moerdijk verdient razendsnel, betrouwbaar en toekomstbestendig internet. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Glasvezel voor Oss

De glasvezel verbinding in Oss is supersnel, veilig en betrouwbaar. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

De aanleg van glasvezel in Zundert is bijna klaar

De aanleg van het glasvezelnetwerk in gemeente Zundert is bijna klaar. Kies nu uw provider.  Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.

Bernheze heeft glasvezel!

Veel inwoners in Heesch, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Veghel-Noord en Vorstenbosch genieten al van supersnel internet. Geen gedoe, gewoon goed. Dat is wat multifiber doet.